Iron Man 2

Dacă în primul film am făcut cunoştiinţă cu personajele principale, şi cu povestea lui Tony Stark, în acest film lucrurile se complică serios, iar în viaţa lui Tony apar personaje noi.

Încă de la începutul filmului facem cunoştinţă cu Ivan, care în acest film este personajul negativ şi cel care îşi doreşte să îl vadă mort pe Tony Stark.

Acum că Tony Strak le-a spus tuturor adevărul despre faptul că el este Omul de fier, armata vrea să pună mâna pe tehnologia pe care acesta o foloseşte pentru a face mai multe armuri care să poarte războaiele cu alte ţări. Cu toate acestea Tony Stark refuză să le de-a celor din armată planurile şi tehnologia necesară cu care se poate construii o armură ca a lui Tony.

Între timp, Tony o face pe secretara lui, Pepper Potts, noul preşedinte al companiei, principalul motiv invocat de Tony fiind acela că ea face o treabă mult mai bună decât face el. În ziua în care actele necesare trebuie semnate, îşi face apariţia Natalie Rushman, pe care Tony şi-o doreşte imediat ca secretară a lui. Şi cum nimic nu îl poate oprii pe Tony Strak, acesta o face pe Natalie noua lui secretară.

După toate acestea aflăm şi faptul că Tony are probleme de sănătate, energia cu care funcţionează arc-reactorul din pieptul lui fiindui dăunătoare. Însă Tony îşi dă seama că are nevoie de multă adrenalină, astfel că participă la o cursă de maşini. Totul merge bine, până când în joc îşi face aparinţia Ivan, care deţine o tehnologie asemănătoare celei pe care o foloseşte Tony. Cu toate că îl bate pe Ivan, Tony intră în probleme mai mari decât avea deoarece cu câteva zile în urmă chiar el zicea că tehnologia pe care o foloseşte el, va putea fi folosită şi de restul oamenilor abia în următorii 20 de ani (parcă atâta era), iar pe lângă acestea, starea lui de sănătate se agravează şi mai mult.

La petrecerea de ziua lui, Tony o i-a razna de la băutură, şi începe să se lupte cu prietenul lui cel mai bun, care în final îi fură lui Tony o armură şi o duce armatei. A doua zi îl vedem pe Tony cocoţat pe o gogoaşă în timp ce jos se afla Nick Fury, directorul S.H.I.E.L.D, care şi-a făcut apariţia la sfârşitul primului film. Cei doi au o discuţie, iar în timpul acesteia Tony află că secretara lui cea nouă, Natalie, este de fapt agent S.H.I.E.L.D, iar numele ei este Natasha Romanoff. În timpul acestei discuţii Natasha îi injectează lui Tony un ser care îi îmbunătaţeşte starea de sănătate pentru un timp scurt , iar Fury îi dă lui Tony nişte obiecte care i-au aparţinut tatălui său.

Întors acasă, Tony începe să se uite printre lucrurile pe care le are de la Fury, iar atunci îşi dă seama că mai există încă un element chimic care nu a fost descoperit încă, dar care îi poate salva viaţa.

Lupta finală se dă atunci când Ivan pune mâna pe o armura asemănătoare cu cea a lui Tony. Însă lupta nu se dă permanent între cei doi deoarece organizaţia HAMMER (care produce de asemenea arme) are construite foarte multe armuri, iar Tony şi prietenul său sunt nevoiţi să se lupte şi cu aceste armuri, şi cu Ivan. Între timp apucăm să o vedem în acţiune şi pe Black Widow (adică pe Natasha), care ne demostrează că este o atletă/asasină înăscută.

La final aflăm că Tony era luat în vizor de către S.H.I.E.L.D pentru a face parte din Iniţiativa Răzbunătorii, dar din cauză că se gândeşte doar la el, şi din cauză că este un narcisist, nu e potrivit pentru aceasta iniţiativă.

Trailer:

Distribuţie:

Robert Downey Jr. – Tony Stark/Iron Man

Gwyneth Paltrow – Virginia ‘Pepper’ Potts

Don Cheadle – Jim Rhodes

Clark Gregg – Agentul S.H.I.E.L.D. Phil Coulson

Samuel L. Jackson – Nick Fury

Mickey Rourke – Ivan Vanko / Whiplash

Imagini

tumblr_m8j3s1nwfS1qh2pw5

tumblr_m6f47cNUj01qahduw

Asta a fost pentru azi! Sper ca va placut, si de asemenea sper ca ma pricep sa fac recenzii la filme (mie sincer nu prea mi se pare :)) ).

Data viitoare recenzie la: Thor de asemenea o sa faca si Monica recenzia unui film si anume Hansel and Gretel: Witch Hunters! Deci saptamana viitoare sa va asteptati la recenziile filmelor: Thor si Hansel and Gretel: Witch Hunters,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s