While It Lasts de Abbi Glines (campanie de publicare)

Al treilea volum al seriei „Sea Breeze”.

 Poate sa conduca spre casa dupa cateva (sau mai multe) shoturi de tequila a fost o idee rea dar la naiba, a facut-o tot timpul. Politistii trebuie sa fi fost foarte plictisiti cand l-au tras pe dreapta. El chiar nu era beat. Asta e povestea lui Cage York.

Din pacate, antrenorul de baseball nu poate fi cumparat. Cage are parte de o plimbare gratuita la colegiul local de baseball-sau avea, pana a primit un DUI*. Acum, Cage trebuie sa se decida: ori abandoneaza si renunta la visul sau de a fi observat de catre un colegiu din SEC, si sa faca parte din liga majora-sau sa cedeze la rugamintile antrenorului si sa isi petreaca vara la balotarea fanului?

Eva Brooks  si-a planificat pas cu pas viata atunci cand avea opt ani. Nu o data de-a lungul anilor si-a pierdut din obiective. Josh Beasley, vecinul ei de alaturi, a fost in centrul acestor obiective. Fusese primul ei iubit la varsta de 7 ani, avusese primul sarut la varsta de 10 ani, prima ei intalnire la 15 ani, si prima tragedie la 18. In momentul in care ea a primit un telefon de la mama lui Josh, in care ii spunea ca el a fost omorat impreuna cu alti patru soldati la nord de Bagdad, viata atent planificata a Evei, a explodat in cel mai rau mod posibil.

Cage nu este fericit cu dulapul de dimensiunile unei camere din spatele unui hambar urat mirositor, sau cu interactiunile sale zilnice cu vacile, dar el stie ca daca nu isi face antrenorul fericit, isi poate lua adio de la bursa. Numai un om bolnav ar decide ca pedeapsa lui sa fie aceea de a lucra la o ferma toata vara. Nu exista puicute fierbinti in bikini dornice sa satisfaca un baiat din Sud pentru a-i face vacanta placuta. Doar el si blestematele de vaci.

Oh- si tensionata bruneta cu cei mai mari ochi albastrii pe care el i-a vazut vreodata. Dar pentru ea nu conta, deoarece cu greu el a incercat sa o cucereasca cu farmecul lui, si sa ii intre in pantalonii – totusi e destul de sigur ca mai degraba o sa stea atarnat de capriori, decat sa primeasca un sarut de la ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s