Breathe de Abbi Glines (campanie de publicare)

Locul de munca pe timpul verii al lui Sadie White, nu va fi acela de salvamar sau sa lucreze la cabinele de inchiriere la fel ca restul copiilor de varsta ei. Cu sarcina mamei sale in dezvoltare si cu refuzul de a lucra, Sadie trebuie sa-i ia locul mamei ei, ca servitoare la casa de vacanta a unei familii bogate, aflate pe o insula din apropriere.

Cand familia ajunge in escapada lor de vara, Sadie este surprinsa sa afle ca proprietarul casei este Jax Stone, unul dintre cei mai tari rockeri adolescenti din lume. In cazul in care Sadie nu a vrut sa-si petreaca viata crescandu-si mama si avand grija de casa, ea ar trebuii sa fie incantata ca lucreaza pentru un rock star.

Chiar daca Sadie nu este impresionata de faima lui Jax, el este atras de ea. Totul despre Sadie il atrage pe Jax, dar el lupta cu atractia. Relatia lor nu va functiona niciodata in lumea lui si este destul de grav ca o vrea pe Sadie, totusi el crede ca ea merita mai mult. Pana la sfarsitul verii Jax descopera ca nu poate respira fara Sadie.

Credeti-ma cartea asta te atrage inca de la primul capitol, eu cel putin am citit aseara prologul, primul capitol, si putin din capitolul 2, si este foarte frumoasa.

3 gânduri despre „Breathe de Abbi Glines (campanie de publicare)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s