Red Riding Hood

Nu stiu daca ati auzit de filmul asta, dar eu am auzit de el inca de cand a aparut anul trecut. Povestea o are in centrul atentiei pe Scufita Rosie, doar ca aceasta nu mai este mica, ci acum a crescut mare, 18-19 ani -nu stiu sigur, il iubeste pe un baiat, dar trebuie sa se marite cu un altul, adica ceva tipic filmelor a caror actiune se petrece pe vremea cand casatoriile erau aranjate de catre parintii fetei.

Nici lupul nu mai este ce era in poveste, deoarece de data aceasta el este un varcolac, care la luna plina daca nu i se ofera o jertfa, omoara oamenii. Valerie (sufita rosie) poate chiar si sa il inteleaga pe acest varcolac. Insa in toata povestea, varcolacul nu este singurul personaj rau, ci i sa alatura un „popa” (care numai popa nu e) care vrea sa omoare varcolacii si alte creaturi ale noptii, dar care nu este prea bun cu oamenii care nu ii dezvaluie ceea ce vrea el sa auda.

Filmul este frumos, stie cum sa te tina in suspans, iar la sfarsit cand aflam in sfarsit cine este lupul, acesta ne ia prin surprindere, cel putin pe noi doua ne-a luat, deoarece chiar nu ne asteptam. In schimb chiar daca ne i-a prin surprindere dezvaluirea lupului, sfarsitul filmului este sec… nu ne spune mai nimic…ba din contra lasa loc de o continuare, care cine stie poate va exista.

Oricum, una peste alta filmul este frumos, merita vazut intr-o seara de vineri daca nu ai ce face, sau intr-o dupa-amiaza de duminica alaturi de prieteni.

 

Trailer:

 

Distributie:

Amanda Seyfried -Scufiţa roşie/Valerie

Shiloh Fernandez -Peter

Max Irons -Henry

Julie Christie -bunica

Gary Oldman -părintele Solomon

Billy Burke -Cesaire

Imagini:

Anunțuri

4 gânduri despre “Red Riding Hood

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s