Defiance de C. J. Redwine

 

 In interiorul zidurilor de la Baalboden, sub umbra brutalului oras lider, Rachel Adams are un secret. In timp ce alte fete cos rochii, gazduiesc petreceri, si asculta de protectorii lor de sex masculin, Rachel stie cum sa supravietuiasca in salbaticie si poate sa manuiasca o sabie. Cand tatal ei, Jared, nu reuseste sa se intoarca dintr-o misiune de curierat si este declarat mort, comandantul o atribuie pe Rachel unui protector nou, ucenicului tatalui ei, Logan – baiatul  fata de care Rachel si-a declarat dragostea in urma cu doi ani, si acelasi baiat caruia i-a daruit inima. Fara nimic, dar cu credinta ca tatal ei supravietuieste, Rachel decide sa scape si sa plece in cautarea lui. Dar tradarea impotriva comandantului are un pret mare, si ceea ce o asteapta in pustietate ar putea sa o distruga.

La nouasprezece ani, Logan McEntire este multe lucruri. Orfan. Paria. Inventator. Ca ucenic al curierului orasului de sus, Logan este axat pe invatarea meseriei, astfel el poate scapa de tirania lui Baalboden. Dar in planul sau nu intra si sa fie responsabil pentru fiica mentorului sau impulsiv. Logan este hotarat sa o protejeze, dar atunci cand planul sau de evacuare nu merge iar Rachel plateste pretul, isi da seama ca miza este mai mult decat dezamagitoare.

Rachel si Logan se lupta pe drumul lor catre Wasteland cu un monstru care nu poate fi ucis si cu o armata de asasini pentru sange, ei descopera dragostea, suferinta, si un adevar care va porni cateava decenii de razboi.

*Descrierea este facuta de mine, deci scuzati eventualele greseli

Reclame

Un gând despre “Defiance de C. J. Redwine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s