Recenzie „Nesatul” de L. J. Smith

Recenzie:

Dupa cele intamplate in New Orleands, Stefan pleaca (de data aceasta singur) spre New York. El vrea sa stea departe de oameni, insa descopera ca fratele sau, Damon, care l-a urmarit pana in New York, are alte planuri pentru el. Damon vrea ca cei doi frati Salvatore sa se insoare! Astfel el il obliga pe Stefan sa se insoare cu o fata din New York, pe care o salveaza de la moarte. Dar cum de este Stefan de acord cu asta? Pai nu prea are incotro, deoarece daca el refuza sa se insoare, familia fetei va avea de suferit.
Insa ce se intampla atunci cand familia miresei este omorata? Toata lumea il banuieste pe Damon, dar va spun un mic secret… Damon e nevinovat!
Dar totusi…. cine este criminalul? Si ce vrea el defapt?
O sa aflati numai daca o sa cititi cel de-al treilea volum al seriei „Jurnalele lui Stefan” scrisa de Lisa Jane Smith.

Opinia mea despre carte si despre personaje:

A fost o carte frumoasa, desi a avut cateva lipsuri. Foarte putine si mici, dar totusi au existat, dupa parerea mea. Cartea este o lectura usoara de vara, pe care o cititi in cateva ore daca va puneti capul :D. Personajele incep sa semene cu cele pe care le stim noi din seriale, si din primele carti ale seriei Jurnalele Vampirilor. Cum adica?
Damon este personajul rau care omoara pentru amuzament, si caruia nu ii pasa pe cine omoara.
Stefan incepe sa ajunga pe drumul cel bun, incearca sa nu mai omoare oameni, si devine din noul personajul cel bun, pe care il stim cu totii.

Despre carte:

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith,Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.
După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei fiinţe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dispară în haosul marelui oraş. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui.
Căci Damon are planuri mari pentru fraţii-vampiri Salvatore… fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzaţie la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit să se răzbune.

Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-374-8
Nr pagini: 288
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2011

Comanda:

Leda

Libris

Nu se gaseste nici pe Leda nici pe Libris, link de precomanda.

Nota: 4.5/5

3 gânduri despre „Recenzie „Nesatul” de L. J. Smith”

  1. Eu inca nu am apucat sa o citesc, e prea cald la mine si nu am nici un chef :))
    Totusi, recenzia suna foarte bine, cred ca ma apuc sa o citesc in seara asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s