Book Lovers Challenge- Provocarea cu numarul 1!

Prima provocare: Cum a început pasiunea ta pentru cărți? Ce romane te-au făcut să iubești lectura și de ce?

Cum a inceput pasiunea mea pentru carti? Ce romane m-au facut sa iubesc lectura si de ce? Interesante intrebarile.
Am mai zis de multe ori ca pasiunea mea pentru carti a pornit de la cunoscuta serie „Amurg”, care mi-a deschis apetitul pentru carti, si care de asemenea mi-a deschis drumul spre o lume minunata. Niciodata nu o sa uit seara aceea in care am venit de la scoala si am gasit pe pat in camera mea patru carti intr-o cutie. Nu imi placea sa citesc pe atunci, nu vroiam sa aud nimic de carti sau de povesti, dar mai ales nu vroiam sa aud nimic de cunoscuta serie „Amurg”, pe care deja toti o iubeau si o venerau. Dar uite ca tocmai ele se aflau acolo, impachetate in cutia lor si cu fundita rosie deasupra.
Initial aveam de gand sa le pun in biblioteca si sa zaca acolo 1000 de ani, insa parintii mi-au spus ca daca nu le citesc o sa le arunce pe geam, si mi-a fost totusi mila de ele. Adica imi placeau cum arata, iar cutia lor era destul de draguta, asa ca m-am gandit sa le dau o sansa, iar seara (atunci cand citesc eu de obicei)  m-am apucat de citit prima carte.
Credeti-ma ca aia a fost prima noapte pe care am pierdut-o stand si citind o carte. Am stat pana la 6 dimineata sa citesc, si am citit mai mult de jumatate de carte, deoarece ma prinsese actiunea si fiind prima carte fantasy citita era ceva cu totul nou pentru mine. Si am continuat sa citesc toate cele patru carti si mi-au placut si m-am ales si cu doua obsesii: 1. obsesia pentru Twilight, de care in timp m-am vindecat, 2) obesesia pentru citit, de care nu m-am vindecat, si poate nici nu o sa ma vindec.
Romanele care m-au facut sa iubesc lectura sunt cele din seria „Amurg”, deoarece pentru mine era ceva nou, nu mai citisem pana atunci o carte fantasy, si mai ales una cu vampiri. M-au atras prin faptul ca aveau ca subiect principal iubirea dintre un om si o creatura in care nimeni nu credea. In plus stilul autoarei te facea sa iti placa sa citesc acele carti, sa te faca sa iti imaginezi ca tu esti chiar in centrul actiunii, ca tu esti Bella iar tot ceea ce se intampla in carte, ti se intampla defat tie.

Aceasta este povestea mea. Povestea cu care eu am inceput sa citesc carti, mai ales fantasy.

Anunțuri

7 gânduri despre “Book Lovers Challenge- Provocarea cu numarul 1!

  1. Foarte frumoasa povestea. Parca ai mai zis ceva de asta acum cateva zile. Eu am inceput sa citesc Fortele raului absolut, iar apoi toate celelalte carti(fantasy) care stateau prafuite prin biblioteca

  2. Pingback: Ce cred eu despre carti « Step into a fantasy world

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s