Recenzie „Sete de sange” de L. J. Smith

Recenzie:

Mi-a placut mai mult volumul asta fata de primul. Totusi nu ma asteptam la Stefan sa fie asa cum e prezentat in carte.

In volumul doi fratii Salvatore, Stefan si Damon, sunt vampiri si sunt pe cont propriu. Cei doi pleca in New Orleands, acolo unde Damon este prins de un conducator de circ, este tinut intr-o cusca, si pus sa se lupte cu animale. Cand Stefan afla in ce fel de loc este tinut fratele sau, el incearca sa il salveze. In incercarile lui de a-l salva pe Damon, Stefan se imprieteneste cu Callie, fata sefului circului. Doar ca de la prietenie la dragoste este un mic pas de facut, iar Stefan se indragosteste de Callie.

Cand Stefan reuseste sa isi salveze fratele, Damon nu ii este atat de recunoscator precum credea Stefan, ci devine „monstrul” pe care il cunoastem cu totii. El este in continuare suparat pe Stefan ca au fost transformati in vampiri, iar pentru a se razbuna o omoara pe Callie.

Despre carte si despre personaje:

Cartea a fost mai buna decat prima, si ne arata fata lui Stefan de care noi nu aflasem, iar eu una nici nu imi imaginam ca se poate sa fie asa cum este prezentat.

Acum despre personaje:

Stefan se lupta cu setea lui pentru sange, pana cand apare in peisaj Lexi si il ajuta sa treaca peste ea. El se indragosteste de Callie, si incearca in continuare sa se abtina de la sange, insa atunci cand Damon o omoara pe Callie, Stefan revine la vechile obiceiuri.

Damon este suparat pe Stefan, si da vina pe el pentru faptul ca au fost transformati in vampiri, si pentru faptul ca femeia pe care o iubea a fost omorata. Cand este eliberat, din razbunare si din ura el o omoara pe Callie.

Despre carte:

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.
Când prima lui dragoste, Katherine, îl transformă în vampir, Stefan Salvatore îşi vede lumea – şi sufletul – distruse. Acum, el şi fratele său, Damon, sunt nevoiţi să fugă din oraşul natal, unde riscă să fie descoperiţi… şi nimiciţi.
Cei doi fraţi se îndreaptă spre New Orleans, căutând un adăpost sigur. Însă oraşul este mai periculos decât şi-ar fi închipuit vreodată, deoarece este plin de vampiri… şi de vânători de vampiri. Oare viaţa veşnică a lui Stefan va fi blestemată pentru totdeauna?

Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-356-4
Nr pagini: 288
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2011

Comanda:

Leda

Libris

Nu se gaseste link de comanda.

Nota: 4.5/5

Anunțuri

19 gânduri despre “Recenzie „Sete de sange” de L. J. Smith

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s