Recenzie „Revelatia” de Kelley Armstrong

Recenzie:

Cel de-al doilea volum al seriei „Fortele Raului Absolut” se numeste „Revelatia”. De aceasta data ni se prezinta in continuare aventurile lui Chloe si ale prietenilor sai, dupa ce acestia fug din sanatoriul Lyle incercand sa-si salveze vietile.

De aceasta data Chloe si prietenii sai pleaca in cautarea tatalui lui Simon si Derek, deoarece acesta ii poate ajuta sa scape de Grupul Edison. Pe parcursul calatoriei lor, Chloe si Derek se imprietenesc din ce in ce mai mult, Chloe fiind mereu alaturi de Derek cand acesta urma sa se transforme, iar Derek fiind mereu langa Chloe avand grija de ea.

In principal actiunea cartii se petrece pe strada, cei 4 (Chloe, Derek, Simon si Tori), incercand sa stea cat mai departe cu putinta de Grupul Edison. In rest nu prea sunt multe de zis despre carte deoarece actiunea se petrece repede, cartea fiind usor de citit.

Despre carte:

Chloe Saunders este o necromantă ale cărei puteri nu pot fi controlate: ea readuce morţii la viaţă chiar şi fără să vrea. Iar puterile ei crescânde reprezintă o ameninţare pentru cei care au creat-o iniţial ca pe un experiment ştiinţific, prin modificări genetice. Acum, Chloe fuge pentru a-şi salva viaţa, împreună cu trei dintre prietenii ei înzestraţi cu puteri supranaturale – doi vrăjitori şi un vârcolac –, înainte ca Grupul Edison să îi găsească şi să îi lichideze.

Traducere: Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-377-9
Nr pagini: 320
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2010

Comanda:

Leda aici (editia de buzunar) sau aici

Libris aici (editia de buzunar) sau aici

Nota: 5/5

Anunțuri

3 gânduri despre “Recenzie „Revelatia” de Kelley Armstrong

  1. a fost superba cartea…..cred ca e cea mai buna dintre cele 3….am citit-o intr-o zi,…in care m-am prefacut ca mi-e rau ca sa nu ma duc la scoala=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s