Recenzie „Invocarea” de Kelley Armstrong

Recenzie:

In primul volum al seriei „Fortele Raului Absolut”, facem cunostinta cu personajele principale ale seriei, mai exact cu Chloe, Derek, Simon, Rae, Liz si Tori. Fiind primul volum al seriei ni se prezinta inceputul povestii lui Chloe. Care este aceea mai exact? Pai ea vede oameni morti. Dar sa o luam cu inceputul.

Intr-o zi la scoala Chloe vede un paznic mort care o sperie foarte tare. Cand Chloe le povesteste tatalui si matusii ei ceea ce a vazut, acestia o cred nebuna si o trimit la sanatoriul Lyle. Acolo lui Chloe i se spune ca are schizofrenie, si ca trebuie sa ia niste medicamente pentru a se face bine. Acolo ea ii cunoaste pe Simon si fratele lui Derek, pe Liz cu care se imprieteneste, pe Rae, si pe Tori. Toti erau la sanatoriu deoarece „sufereau” de diferite boli. Chiar daca niciunul dintre ei nu crede cu adevarat ca este bolnav, toti erau nevoiti  sa isi ia medicamentele, asta daca nu vroiau sa aiba probleme.

Cu ajutorul lui Derek, Chloe afla ce este ea cu adevarat, si prin urmare afla ca nu sufera de schizofrenie. Desigur ea afla si ce sunt noii ei prieteni, lucru care o face sa creada ca nu a fost trimisa la acel sanatoriu din pura intamplare.

Dar dupa ce isi descopera adevartele puteri Chloe isi da seama ca trebuie sa faca tot posibilul sa plece din sanatoriu impreuna cu ceilalti. Vor reusii ei sa descopere lucrurile care s-au intamplat cu mult timp in urma in sanatoriul Lyle? Vor reusii oare sa fuga? Va putea Chloe sa aiba incredere in noii sai prieteni?

Veti afla raspunsul la intrebari numai dupa ce veti citi primul volum din seria „Fortele Raului Absolut” -Invocarea.

Despre carte:

Chloe Saunders vede persoane de mult moarte. Da, exact la fel ca în filme. Problema e că, în viaţa de fiecare zi, dacă spui că vezi fantome ajungi imediat la balamuc. Şi la 15 ani, tot ceea ce vrea Chloe e să aibă prieteni la şcoală şi un băiat să o remarce. Dar atunci când o fantomă deosebit de violentă o bântuie, Chloe se face remarcată din cu totul alte motive. Purtarea ei aparent bizară o duce la Casa Lyle, un centru pentru ,,adolescenţi tulburaţi”. La început, Chloe este hotărâtă să stea retrasă. Dar apoi colega ei de cameră dispare, după ce mărturiseşte că are un poltergeist, iar câţiva alţi pacienţi încep şi ei să aibă o purtare paranormală. Poate fi aceasta o coincidenţă? Sau Casa Lyle nu este ceea ce pare? Chloe îşi dă seama că, dacă nu descoperă adevărul, ar putea rămâne toată viaţa în această clinică psihiatrică. Dar poate ea să aibă încredere în colegii săi, şi îndrăzneşte oare să-şi mărturisească secretul întunecat?

Traducere: Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-376-2
Nr pagini: 336
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2011

 

Comanda:

Leda

Libris

Nota: 5/5

Reclame

2 gânduri despre “Recenzie „Invocarea” de Kelley Armstrong

  1. Am cartile dar nici acum nu am apucat sa le citesc:]]
    De fiecare data apare cate o carte ‘mai buna’ .
    Super recenzia..si ma voi apuca si eu de citit:]]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s