Regulile Atractiei de Simone Elkeles

Cand Carlos Fuentes se intoarce in America dupa ce a locuit in Mexic timp de un an, nu doreste nici o parte din viata pe care fratele sau mai mare, Alex, i-a pregatit-o la un liceu din Colorado. Lui Carlos ii place sa-si traiasca viata la limita si sa-si aleaga singur destinul- exact cum a facut si Alex. Apoi o intalneste pe Kiara Westford. Ea nu prea vorbeste si e complet intimidata de metodele dure ale lui Carlos. In timp ce ajung sa se cunoască unul pe celalalt, Carlos presupune ca Kiara se considera prea buna pentru el, si refuza sa recunoasca ca ea s-ar putea atasa de el, dar in curand realizeaza ca Kiara are nevoie ca el sa fie el insusi.

 

 

Trailerul cartii:

 

Reclame

4 gânduri despre “Regulile Atractiei de Simone Elkeles

    • Eu cred ca o sa iti placa. Este o serie foarte frumoasa, care nu ar trebui sa lipseasca din bibliotecile oamenilor. Oricum maine o sa pun niste citate din prima carte si poate si din urmatoarele (daca gasesc), asa poate o sa te convinga sa-i dai o sansa.

  1. A aparut pana acum vreunul din filme ? Am citit Chimie Perfecta si mia placut la nebunie !! Da nu exista trailer si la Chimie Perfecta ?

    • Nu a aparut niciun film. Nici macar nu cred ca o sa apara o ecranizare a cartii, cel putin deocamdata. La Chimie Perfecta gasesti aici trailer. Din pacate acesta este singurul care a aparut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s