Recenzie „Secretul Hannei” de Sara Shepard

 Recenzie:

Cartea a fost micuta dar si draguta. Hanna este unul dintre personajele mele preferate, atat din serial, cat si din carti, si mi-a placut foarte mult cand cei de la Leda au anuntat ca vor publica si aceste patru carti. Cartea este destul de mica, si o puteti citi destul de repede, eu de exemplu am terminat-o in doua ore, cand nu am avut ce face la scoala.

In aceasta carte personajul principal este Hanna. Actiunea se petrece in timpul vacantei de iarna, la putin timp de la descoperirea lui A. Acum Hanna sta cu tatal ei, cu mama vitrega si Kate, sora vitrega a Hannei. Desi tatal Hannei incearca sa le aproprie pe cele doua, niciuna din ele nu coopereaza, si nu vor sa isi vorbeasca. Iar atunci cand o fac se limiteaza doar la ce e important (cum ar fi o amenintare).

Acum Hanna nu mai poate nici  sa isi petreaca timpul cu Lucas, noul ei iubit, deoarece acesta este plecat in vacanta cu familia lui si cu o alta familie. Dar ce sa faca Hanna pentru a nu-si petrece timpul cu noua ei familie?

Se hotaraste sa slabeasca. Astfel ea se apuca de un curs pentru slabit. Iar cum Lucas nu ii mai da nicio veste, Hanna incepe sa filtreze cu instructorul de fitness. Doar ca pe langa filtrat cu instructorul, Hanna incearca si sa isi faca o noua prietena, doar ca nu prea ii reuseste acest lucru.

Insa nu trece mult timp pana cand Hanna face un pas gresit, iar noua A este aici sa ne povesteasca fiecare pas pe care il face Hanna.

Despre carte:

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă…
Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare.

Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi!
Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.

*

Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiş la fitness, încearcă să-şi facă o nouă prietenă şi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea?

Traducere din limba engleză de: Antuza Genescu
ISBN: 978-973-102-450-9
Nr pagini: 176
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2012

 

Comanda:

Leda

Libris

Nota: 4/5

1 gând despre „Recenzie „Secretul Hannei” de Sara Shepard”

Lasă un comentariu