Recenzie „Perfect” de Sara Shepard

Recenzie:

Cele patru micute mincinoase sunt in continuare terorizate de mesajele lui A, care le ameninta ca va dezvalui lumii secrete importante din viata lor. Dar oare cine este A? De unde le cunoaste el sau ea toate secretele? In plus cele patru foste prietene mai au foarte multe lucruri pe cap.

Aria este data afara din casa de catre mama sa, care a aflat (cu ajutorul lui A) ca Aria stia de ceva timp despre relatia secreta a tatalui ei. Ea se muta la Sean, insa si acesta o da afara din casa, atunci cand afla de la A, un mic amanunt despre Aria si despre profesorul ei de engleza.

Hanna isi pierde cea mai buna prietena, pe Mona, si isi gaseste consolarea in Lucas, un tip care nu este chiar atat de popular. Ea este facuta de ras in fata intregii scoli de catre Mona, iar atunci cand afla cine este A, o masina da peste ea. Ironia sortii nu?

Spencer este in continuare in competitia pentru Orhideea de Aur. Ea participa la cel mai prestigios concurs, cu o lucrare furata de la sora ei, iar atunci cand Melissa afla acest lucru, cele doua au parte de o cearta apriga, din care una din ele iese cu ceva rupt. In plus Spencer se lupta si cu aminitirea unei dispute dintre ea si Alison, iar acest lucru o face sa se simta ca si cum ar ascunde ceva.

Emily inca se simte vinovata pentru cele intamplate cu Toby, dar nu are timp sa isi bata capul cu astfel de probleme deoarece parintii ei o obliga sa fie o fata normala, iar daca acest lucru nu se va intampla Emily va face o calatorie doar dus spre Iowa.

Despre carte:

Fereşte-te de fetele frumoase cu secrete întunecate!

ÎN ROSEWOOD, PENNSYLVANIA, PATRU FETE APARENT PERFECTE NU SUNT NICI PE DEPARTE ATÂT DE PERFECTE PE CÂT PAR…

Aria nu-i poate rezista fostului ei iubit. Hanna e la un pas să-şi piardă cea mai bună prietenă. Emily e înspăimântată de un simplu sărut. Iar Spencer nu se poate abţine să-şi pună mâinile pe orice i-ar aparţine surorii ei.

Norocul meu! Le cunosc pe aceste micuţe mincinoase mai bine decât se cunosc ele însele. Dar mi-e greu să păstrez toate secretele lor doar pentru mine. Aşa că ar fi bine ca ele să facă numai ce le spun eu… căci altfel

Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-380-9
Nr pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Comanda:

Leda

Libris

Nota: 5/5

Reclame

Un gând despre “Recenzie „Perfect” de Sara Shepard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s