Recenzie „Incredibil” de Sara Shepard

Recenzie:

Rasturnari de situatie si descoperiri la care cu siguranta nu te asteptai. Asta puteti descoperii in cel de-al patrulea volum al seriei „Micutele Mincinoase”. Dupa ce A  a dat cu masina peste Hanna care aflase cine era A, Aria, Emily, Spencer si Hanna au parte in continuare de probleme in vietile lor, mai ales acum ca Hanna nu isi mai aminteste cine era A.

Aria s-a mutat impreuna cu tatal ei si iubita acestuia, dupa ce a fost data afara si din casa parinteasca si din casa lui Sean. Acum ea trebuie sa o suporte pe Meredith, si sa locuiasca intr-o camera care are pe pereti niste gandaci desenati. Serios? Gandaci? Unii chiar nu stiu cum sa decoreze o camera.

Dupa ce A a dat cu masina peste Hanna, aceasta nu isi mai aminteste nimic din seara accidentului. Nu-si mai aminteste nici macar faptul ca ea descoperise cine era A! Insa atunci cand isi va reaminti va avea parte de cel mai mare soc al vietii sale.

Emily este trimisa la Iowa deoarece nu a redevenit o fata normala (de parca asta era asa usor). Acolo ea merge impreuna cu verisorii ei la o petrecere (pe ascuns binenteles), iar atunci cand acestia sunt prinsi, toata vina cade pe ea. Dupa ce se intoarce in Rosewood, in peisaj apare Trista, care isi va baga putin nasul intre Emily si Maya.

Spencer este in continuare ocupata cu Orhideea de Aur, pe care mai are putin si o castiga…. asta daca reuseste sa convinga consiliul. Ea se imprieteneste cu Mona… iar asta va deveni o adevarata problema pentru ea.

Despre carte:

NEW YORK TIMES BESTSELLER

VIAŢA MINUNATĂ A CELOR PATRU MICUŢE MINCINOASE S-A TRANSFORMAT ÎNTR-UN COȘMAR CÂT SE POATE DE REAL

Emily a fost trimisă în Iowa, să stea la unchiul şi mătuşa ei, nişte persoane extrem de conservatoare. Iubitul Ariei a ajuns după gratii… din cauza ei. Spencer se teme să nu fie implicată în asasinarea lui Ali. Dar soarta Hannei e de departe cea mai rea: ajunsă la spital pentru că… ştia prea multe, se luptă să supravieţuiască. Dacă cele patru fete nu încep să-mi dea ascultare, atunci Hanna o să pară cea mai norocoasă dintre ele.

Traducere din limba engleză de: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-424-0
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2012

Comanda:

Leda

Libris

Nota: 5/5

Reclame

Un gând despre “Recenzie „Incredibil” de Sara Shepard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s