Recenzie „Impecabil” de Sara Shepard

Recenzie:

Imediat ce am terminat de citit primul volum din serie, nu am mai asteptat mult si m-am apucat si de cel de-al doilea volum.

Dupa ce cadavrul lui Alison a fost gasit, fetele au crezut ca au scapat de mesajele lui A, dar acesta sau aceasta continua cu amenintarile. Nimeni nu stie cine e A, iar asta le pune in dificultate pe cele patru micute mincinoase, mai ales ca Aria, Hanna, Emily si Spencer sunt obligate sa faca anumite lucruri impotriva vointei lor.

Aria sufera dupa ce Ezra s-a despartit de ea din cauza lui A. Ea inca se mai gandeste la el, insa ce e prea mult strica, asa ca Aria isi gaseste consolare in bratele lui Sean, care nu putea sa fie decat … fostul iubit al Hannei. Insa acest lucru tot nu o linisteste pe deplin, deoarece familia ei este pe cale sa se destrame datorita relatiei tatalui ei cu o studenta.

Hanna este tot mai trista din cauza despartirii de Sean si din cauza mesajelor din ce in ce mai suparatoare ale lui A.  Totusi i se intampla si un lucru bun: isi revede tatal dupa o perioada destul de lunga.

Emily este pe cale sa isi recunoasca faptul ca este homosexuala, doar ca inca ii este in continuare dor de vechea ei prietena, Alison, chiar daca cadavrul acesteia a fost descoperit.

Spencer este fericita impreuna cu Wren, fostul iubit al surorii sale, insa nici el nu reuseste sa o faca pe deplin fericita. Singurul lucru care o poate face cu adevarat fericita este o nota mare la economie, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unui veche eseu de-al surorii sale.

Curiosi ce se va mai intampla cu cele patru micutel mincinoase? Va las sa aflati singuri.

Despre carte:

Fereşte-te de fetele frumoase cu secrete întunecate!

CELE PATRU MICUŢE MINCINOASE SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE

Spencer i-a furat iubitul surorii sale. Aria are inima zdrobită din cauza profesorului ei de engleză. Lui Emily îi place noua ei prietenă, Maya… suspect de mult! Hanna ajunge să se îmbolnăvească din pricina obsesiei de a arăta impecabil. Si cel mai oribil secret al lor de până acum este atât de scandalos, încât aflarea adevărului le-ar distruge pentru totdeauna.

Şi de ce nu le-aş da în vileag? Din moment ce merită cu-adevărat să piardă totul…

Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-357-1
Nr pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Comanda:

Leda

Libris

Nota: 5/5

Reclame

Un gând despre “Recenzie „Impecabil” de Sara Shepard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s