Recenzie „Clubul V” de Kate Brian

Recenzie:

Dupa ce am terminat de citit „Iubitul Virtual” scrisa tot de Kate Brian, m-am gandit ca autoarea chiar are talent, si ca ar trebui sa ii dau o sansa si acestei carti. Asa ca m-am apucat sa citesc „Clubul V”. Pot sa zic ca e o carte foarte draguta, in care personajele principale sunt patru prietene care intra in cursa pentru castigarea unei burse. Dar pentru acest lucru ele trebuie sa fie pure… mai pe scurt virgine. Iar acest lucru le da rau de tot peste cap.

Eva, fata timida, este indragostita in secret de Riley. Prima data cand acesta a vrut sa vorbeasca cu ea, Eva a fost o foarte mare balbaita. Dar pe parcurs ea evolueaza si nu mai este chiar atat de timida in fata lui Riley.

Mandy, are probleme cu parintii ei, deoarece tatal ei este anchetat pentru frauda fiscala,iar acest lucru o preseaza foarte mult, mai ales din cauza ca ea nu vrea sa dezvaluie nimanui acest lucru. In plus ea il mai are pe cap si pe Eric, iubitul ei.

Debbie, este presata de parintii ei sa participe la un concurs de mate si fizica, la care ea nu isi doreste sa ia parte. Cu toate acestea ea le face pe plac parintilor ei, participand la concurs, insa ea isi doreste in continuare sa devina designer.Pe langa acest lucru, ea se indragosteste de Riley, certandu-se cu Eva din cauza acestui lucru.

Kai este data peste cap din cauza intoarcerii in peisaj a lui Andres. Acesta este o mare pacoste si le dezvaluie tuturor faptul ca, Kai nu mai este chiar atat de pura pe cat se crede.

Cu toate acestea, dupa ce trec prin diverse certuri, cu parintii sau chiar intre ele, cele patru au parte de un final fericit. Fiecare intrand in colegiul pe care si-l doreau.

Despre carte:

„Sex and the City în ediţie de liceu!” – Kliatt

Când Victoria Treemont, cea mai respectată locuitoare din Ardsmore, Pennsylvania, moare, lasă în urmă o bursă de 160 000 de dolari care urmează să zguduie mica lume a elevilor liceului din oraş. Căci cerinţa cea mai importantă este ca acela care o va obţine să fie „un exemplu de puritate a sufletului şi a trupului”. Iar toată lumea pare să fie de acord că asta nu poate însemna decât un singur lucru: că elevul/eleva care primeşte bursa trebuie să-şi dovedească fidelitatea faţă de marea „V”.
Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii.  Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă…

„Foarte amuzant, cu un final fericit!” – MIZZ

„Un basm frumos cu o formă modernă – pentru prinţesele de pretutindeni!” – THE SUNDAY TIMES

Traducere din limba engleză de: Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-444-8
Nr pagini: 368
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2012

Comanda:

Leda

Libris

Nu am gasit nici un link pentru comanda.

Nota: 4.5/5

Anunțuri

3 gânduri despre “Recenzie „Clubul V” de Kate Brian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s