Special day! (2)

Deoarece maine fac 2 ani de cand am intrat in blogosfera, m-am gandit sa fac o noua „Special day” in care sa sarbatorim o noua serie de carti aparuta la noi in tara.
Acesti doi ani au inceput mai exact pe data de 22-04-2010, cand mi-am facut primul blog pe care urma sa postez primul meu fic (daca vreti sa vedeti aberatiile pe care le-am scris eu in primele 4 capitole ale ficului il gasiti aici ). Doar ca o luna mai tarziu mi-am pierdut parola ( :)) ) si m-am mutat pe wordpress, care e practic a doua casa a mea. Au fost doi ani plini, in care am cunoscut multa lume, in care am avut multe bloguri (6 bloguri la numar, m-am oprit la al saptelea, adica acesta). Blogurile multe dintre ele sunt pe wordpress (daca vreti sa le vedeti imi puteti lasa un comentariu), pe 3 dintre ele sunt ficuri, unu este pentru seria Academia Vampirilor, unu este facut cu fosta mea clasa, unu pe care postam ficuri impreuna cu o alta fata, si acesta, de care m-am atasat foarte mult! 

Acum sa ne intoarcem la seria pe care o sarbatorim azi. Data trecuta am sarbatorit seria Academia Vampirilor, de aceasta data sarbatorim seria Cercul Secret!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s