Recenzie „Puterea” de L. J. Smith

Recenzie:

Pot sa zic ca mi-a placut cel mai mult acest volum? Da pot sa zic. Mi-a placut foarte mult ultimul volum din seria „Cercul Secret”!

La inceputul volumului Faye (care acum este conducatoarea sabatului) ii dezvaluie Dianei toata povestea despre Adam si Cassie, doar ca Diana nu are o reactie gen sa il ia pe Adam la palme (asta chiar ar fi fost tare), ci ea este chiar foarte intelegatoare cu cei doi iertandu-i.

Insa acum John cel Negru este din nou om, el aparand la inmormantarea bunicii lui Cassie, si prezentandu-se drept noul director al liceului. Acesta transforma liceul intr-o inchisoare, cu supravechetori pe holuri si reguli imposibil de respectat, toate acele reguli facand in mare parte referire la membrii Cercului, iar partea cea mai rea este ca Faye („conducatoarea” sabatului care este demna de dispret) este indragostita de el.

Cu toate acestea sabatul nu renunta, ci continua sa caute un mod prin care sa-l distruga pe John cei Negru. Si gasesc. Ei au nevoie doar de Instrumentele Supreme (pe care Adam le tot cauta). Cassie care acum este cu Nick, afla de la Faye un secret care o tulbura, insa cu ajutorul prietenilor ei, ea trece mai departe.

Dar oare vor gasi ei Instrumentele Supreme? Il vor invinge pe John cel Negru? Si cu Cassie cum ramane? Oare se va lasa influentata de secretul aflat? Va ramane ea in continuare cu Nick? Raspunsul la toate aceste intrebari il veti afla numai daca veti citi ultimul volum din seria „Cercul Secret”.

Despre carte:

CASSIE ÎŞI DESCOPERĂ PUTEREA ŞI TREBUIE SĂ-ŞI DOVEDEASCĂ LOIALITATEA…

După întâmplările captivante prin care trece în primele două cărţi, Cassie ajunge să fie membră deplină a celui mai interesant club posibil. Ea înţelege că puterea are un preţ – şi este unul mai mare decât şi-ar fi imaginat.

Aflată la mijloc, între dorinţele diferite ale celor două conducătoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie să-şi continue lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jurul ei şi a-şi concentra energia ca să-l păstreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.

Va fi suficient de curajoasă ca să abată pericolele ce planează asupra sabatului? Sau va cădea şi ea pradă întunericului?

Urmăreşte ultimele aventuri ale lui Cassie în New Salem şi află care este deznodământul întâmplărilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!

Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith
Traducere: Carmen Botosaru
ISBN: 978-973-128-358-6
Editura: CORINTeens
Aparitie: 2011
Numar pagini: 288

 

Comanda:

CORINTeens

Libris

Nota: 6/5 :)) glumeam 5/5

Reclame

Un gând despre “Recenzie „Puterea” de L. J. Smith

  1. Pingback: Carti/ Serii ecranizate (2) « Step into a fantasy world

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s