Recenzie „Captiva” de L. J. Smith

Recenzie:

  Dupa ce in primul volum al seriei am facut cunostinta cu personajele si cu o parte din actiune, in acest volum se intampla mult mai multe lucruri.

Dupa ce Faye a aflat despre Cassie si Adam, aceasta o face pe Cassie sclava ei, si o pune sa fure craniul de cristal de la Diana, amenintand-o ca daca nu face ceea ce ii cere ii va spune Dianei tot adevarul. Din cauza amenintarilor lui Faye, Cassie fura craniul de cristal si il duce lui Faye, doar ca aceasta nu face decat sa se uite la el, ci incerca sa faca magie cu el, eliberand inca o data forta intunecata, care mai tarziu avea sa omoare doi oameni.

Inafara de asta, totul merge bine, cei din grup mergand la balurile liceului si sarbatorind zilele de nastere ale lui Nick, Adam si Melanie.

Insa incet se apropie ziua de nasterea a Dianei si a lui Faye, si prin urmare si ziua in care se va hotara cine este noua conducatoare a sabatului. Fortata de Faye, Cassie voteaza pentru aceasta, Faye devenind noua conducatoare a sabatului.

Dar ce se va intampla mai departe? Faye isi va folosi noua putere in scopuri bune, sau numai pentru a face rau? Si cu craniul de cristal cum ramane? Acest lucru veti afla numai citind cel de-al doilea volum al seriei „Cercul Secret”.

Despre carte:

O fascinanta poveste despre iubire,mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH

LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA…

Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.

Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.

Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.

Va supravietui Cercul secret?

Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith
Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-128-357-9
Editura: CORINTeens
Aparitie: 2011
Numar pagini: 256

Comanda:

CORINTeens

Libris

Nota: 5/5

Reclame

2 gânduri despre “Recenzie „Captiva” de L. J. Smith

  1. Pingback: Carti/ Serii ecranizate (2) « Step into a fantasy world

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s