Povesti de dragoste la prima vedere

Probabil unii dintre voi ati observat ca, pe langa „Furia” scrisa de L.J.Smith, mai citesc inca o carte numita „Povesti de dragoste la prima vedere”. Ce m-a determinat sa citesc aceasta carte? Ei bine chiar nu stiu, m-am apucat de ea, din simplul fapt ca, dupa ce am citit prima poveste de dragoste, mi-am dorit sa le citesc si pe restul. In carte se gasesc 5 povesti de dragoste, scrise de 5 autori diferiti de la noi din tara. Cartea nu are multe pagini, 136 in total, iar povestile nu sunt foarte mari, dar toate merita citite(cred).

Aceastea sunt coperta si descrierea cartii:

Cinci povesti de dragoste la prima vedere. In prima veti simti parfum de crini regali. In cea de-a doua un puternic miros de terebentina. A treia aduce cu sine adieri de aripi nevazute. A patra ceva „ascuns, cum numai marea” poate sa nasca. A cincea poveste aduce o mare de acoperisuri si o miza.
Cand Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu si Ioana Parvulescu sunt autorii povestilor, nu-i exclus sa faceti un coup de foudre pentru carte. Bucurati-va in tihna de ea. Face parte dintre acele lucruri rare, care daca n-ar exista ar trebui inventate.

Dupa ce voi citi cartea voi revenii cu o recenzie.

Anunțuri

Un gând despre “Povesti de dragoste la prima vedere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s