Bibliophile Mystery initiaza o Campanie de sustinere a editurilor romanesti

Pentru ca ne sunt dragi editurile noastre romanesti, pentru ca vrem ca ele sa treaca cu bine prin criza asta si pentru ca din ce in ce mai multe zvonuri si vesti proaste apar, vom incerca sa ajutam si noi cum putem…

Incercam sa demaram o campanie de sustinere a editurilor romanesti, sa va  determinam pe voi cititorii si/sau doar vizitatorii sa cumparati mai multe carti (si sa le cititi bineinteles :))) pentru ca merita!

Deja cateva bloguri prietene si-au dat acordul:

Magic world of books
The fantasy
Lost in a book shelf
What’s with Alex 
Manuscrise arse 
Carti alese

Postul este preluat de pe blogul Bibliophile Mystery , care dupa cum puteti observa si in titlu, administratorele blogului au pornit o campanie pentru sustinerea editurilor din Romania.

Scopul?Scopul este acela de a va face pe voi, cititorii, sa cumparati cartile care sunt scoase la editurile de la noi din tara.

La lista blogurilor de mai sus, se va alatura si blogul Step into a fantasy world, deoarece eu sustin publicarea cartilor la noi in tara, si investesc bani in carti, asa cum unii investesc in telefoane, televizoare si alte lucruri.
Aud destul de des, ca in Romania este criza, in Romania oamenii nu citesc, dar care sunt motivele? Eu nu consider ca in Romania este criza atata timp cat oamenii continua sa isi cumpere tot felul de lucruri cu banii pe care ar putea sa ii dea macar o data pe luna pe o carte. Nu consider ca e criza atata timp cat(de exemplu), in metrou intr-un vagon cu 15 persoane, pe 10 din ei ii vezi cu cine stie ce iPhone, tableta, sau mai stiu eu ce, iar pe restul de 5 oameni ii vad cu carti in mana. Credeti-ma ca vad oameni care au carti in mana, si care citesc! In plus nu consider ca e criza atata timp cat niste oameni fara minte care sunt in parlament cheltuiesc bani pe vacante luxoase si masini si mai si.

De aceea sunt de acord cu aceasta campanie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s