Recenzie „Jocul Minciunii” de Sara Shepard

Recenzie:

Am facut din nou marea greseala de a ma uita mai intai la serial,apoi sa citesc cartea.Din aceasta cauza eram deja familiarizata cu personajele,si intr-un fel si actiunea ma asteptam sa fie la fel ca in serial.Doar ca a fost diferita.

In aceasta carte Emma vede pe net un filmulet in care apare o fata care este stransa de gat,si care arata la fel ca si ea.Emma o cauta pe fata misterioasa pe Facebook,si afla ca numele ei este Sutton.Ea ii lasa lui Sutton un mesaj in care ii spune ca ele arata exact la fel,si ca s-ar putea sa fie surori despartite la nastere.Sutton ii raspunde Emmei la mesaj si ii spune ca ar fi mai bine ca cele doua sa se intalneasca a doua zi.

A doua zi Emma isi ia lucrurile de acasa de la familia ei adoptiva,si se duce in locul in care trebuia sa se intalneasca cu Sutton.Doar ca acolo Sutton nu isi face aparitia,in schimb pe Emma o vad prietenele lui Sutton care se duceau la o petrecere.Acestea cred ca Emma este Sutton,si o iau cu ea.

Deoarece toata lumea crede ca Emma este Sutton,ea este nevoita sa ii ia locul surorii ei.In timp ce Emma o imita pe Sutton,ea este nevoita sa investigheze moartea surorii ei,fara a-i spune cuiva cine este ea de fapt.In tot timpul in care Emma este Sutton,ea afla ca sora ei nu este chiar  „usa de biserica” si ca Sutton,impreuna cu prietenele si sora ei,le joaca farse tuturor celor din scoala.

La inceput Emma crede ca sora ei nu este moarta,ci doar ii joaca o farsa,si tot asteapta momentul in care Sutton va iesi de dupa o usa si ii va spune ca totul a fost doar o gluma.Dar cu cat trec zilele,Sutton nu apare,iar Emma incepe sa caute persoane care ar fi putut sa o omoare pe sora ei.Ea le suspecteaza la inceput pe prietenele si pe sora lui Sutton ,dar in noaptea petrecerii aniversare cu ocazia zilei de nastere a lui Sutton,aceasta afla de la Ethan,ca nici niciuna dintre suspectele ei nu au omorat-o pe Sutton.

Mie mi-a placut foarte mult cartea,si o recomand tuturor celor care au vazut serialul sau care au citit vreo carte de-a scriitoarei.

Despre carte:

Cum ar fi dacă ai avea o soră geamănă pierdută cu mult timp în urmă?
Cum ar fi dacă ar dispărea exact în ziua în care trebuia să vă întâlniţi?
Cât de departe ai merge ca să afli ce s-a întâmplat?

Când eşti mort, cel mai rău e că nu mai ai parte de micile plăceri ale vieţii: săruturi, secrete, bârfe… Dar eu sunt pe cale să fac ceva ce n-a mai făcut nimeni: să-mi repet viaţa, cu ajutorul Emmei, sora mea geamănă de mult pierdută, pe care nici măcar n-am apucat s-o cunosc.

Am dispărut chiar în ziua când trebuia să ne întâlnim, iar acum Emma încearcă disperată să afle ce s-a întâmplat cu mine. Ca să dezlege puzzle-ul, singura soluţie e să devină eu. Dar cum să râdă la glumele găştii mele de prietene? Cum să-l convingă pe iubitul meu că ea e fata de care s-a îndrăgostit? Cum să facă pe fiica fericită atunci când îi îmbrăţişează de noapte bună pe părinţii mei?

Şi cum să păstreze în continuare secretul atunci când îşi dă seama că ucigaşul îi urmăreşte fiecare mişcare?

Să înceapă jocul minciunii!

Adevăr sau minciună?

Traducere din limba engleză de: Sorin Petrescu
ISBN: 978-973-102-405-9
Nr pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Comanda:

Leda

Libris

Nota:5/5

Reclame

Un gând despre “Recenzie „Jocul Minciunii” de Sara Shepard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s