Recenzie „Juramant de sange” de Richelle Mead

Recenzie:

In „Juramant de sange” Rose este in Rusia in cautarea lui Dimitri,pentru a-si indeplini juramantul de al ucide.Impreuna cu

Sydney,un Alchimist,Rose ajunge in orasul natal al lui Dimitri,si le da vestea cea proasta celor din familia lui.Rose sta cateva zile impreuna cu familia lui Dimitri,dar apoi pleaca impreuna cu cativa adolescenti care nu terminasera scoala,la fel ca Rose.Ei pleaca in Novosibirsk,acolo unde Rose interogheaza(in stil propriu) foarte multi strigoi.

Cand Rose il gaseste pe Dimitri,ramane socata de modul in care arata el in chip de strigoi,si nu e in stare sa il atace,asa ca o ataca el.Acesta o duce pe Rose intr-o casa aflata in mijlocul padurii,si care era plina de strigoi.El ii ofera posibilitatea sa o transforme in strigoi,sub pretextul ca daca s-ar transforma si ea,ar putea sa fie impreuna pentru totdeauna.Pe Rose o incanta ideea de a fi impreuna pentru totdeauna cu Dimitri,insa refuza sa fie transformata.

In tot timpul cat Rose a fost „ostatica” lui Dimitri,acesta ii aducea tot felul de cadouri,dar la sfarsitul fiecarei vizite,el se hranea cu cate putin din sangele ei.Dupa multe dati in care Rose a acceptat sa i se i-a sange,intr-o zi la sfarsitul vizitei lui Dimitri,ea nu l-a mai lasat sa i-a sange de la ea,ba chiar l-a si atacat pe Dimitri in speranta ca va putea sa fuga din casa strigoilor.

Dupa ce se lupta cu strigoii din casa,reuseste sa fuga,dar cu Dimitri pe urmele ei.In apropierea orasului Novosibirsk,cei doi se lupta,Rose reusind sa il strapunga pe Dimitri cu tepusa,lasandu-l pe acesta sa cada in apa,dupa un pod.

Distrusa de pe urma a ceea ce a facut,Rose se intoarce acasa povestindu-i Lissei tot ceea ce fusese intre ea si Dimitri. Intoarsa la academia Sf.Vladimir,Rose afla de la mama ei,ca Abe Mazur,cel care a ajutat-o cat timp ea era in Rusia,era chiar tatal ei.

Finalul este unul la care chiar nu ma asteptam,Rose primind o scrisoare de la cineva(nu va spun cine,desi cred ca banuiti voi),dar si dandu-i o sana lui Adrian.

Despre carte:

PÂNĂ UNDE VA MERGE ROSE CA SĂ-ŞI ŢINĂ JURĂMÂNTUL?

Atacul recent de la Academia Vampirilor a fost cel mai violent din istoria şcolii, sacrificând vieţi de elevi moroi, profesori şi gardieni. şi, mai mult, strigoii au luat cu ei un număr de victime… printre care şi pe Dimitri.
Acesta ar prefera să moară decât să devină unul dintre ei, iar acum Rose trebuie să o părăsească pe cea mai bună prietenă a sa, Lissa — cea pe care a jurat să o protejeze cu orice preţ —, şi să îşi ţină promisiunea făcută faţă de Dimitri cu multă vreme în urmă. Dar acum, când totul este în joc, cum poate ea distruge persoana pe care o iubeşte cel mai mult?

Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-288-8
Nr pagini: 544
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010

Comanda:
Nota:5/5
Reclame

Un gând despre “Recenzie „Juramant de sange” de Richelle Mead

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s