Recenzie „Initierea” de Richelle Mead

Recenzie:

Daca in primul volum al seriei am facut cunostinta cu personajele principale,in acest volum lucrurile se mai complica prin aparitia unor strigoi,dar si prin moartea unui drag prieten al lui Rose.In acest volum facem cunostinta si cu personaje noi,precum matusa lui Christian,Tasha Ozera,sau (scumpul)Adrian Ivashkov.

De data asta toti moroii si dhampirii sunt dati peste cap din cauza unui atac al strigoilor,astfel toti elevii de la academia Sf. Vladimir sunt trimisi impreuna cu parintii lor intr-o excursie la munte,cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Intre timp in excursie,apare in peisaj Adrian,care se indragosteste de Rose,dar si care afla ca magia lui este asemanatoare cu cea a Lissei.Cei doi incepand sa petreaca tot mai mult timp impreuna.

Totul se complica atunci cand Mia,Eddie si Mason,pleaca in cautarea strigoilor,si, cum binenteles Rose nu poate sta departe de probleme,pleaca impreuna cu Christian,dupa prietenii lor.Cei cinci gasesc strigoii pe care ii cauta…doar ca devin prizonierii lor.

Cand reusesc sa scape,prietenul lui Rose,Mason,este omorat de unul dintre strigoi,dar Rose ii razbuna moartea prin faptul ca omoara chiar ea strigoii,chiar daca nu era inca pregatita pentru asta.Durerea pe care ea o simte odata cu moartea lui Mason,o apropie mai mult de mama ei(cu care chiar nu se intelegea),dar si de Dimitri.

In final Adrian ramane la academia Sf. Vladimir pentru a invata cum sa isi foloseasca magia,impreuna cu Lissa.Dar si Rose are un final fericit,din cauza ca primeste mult asteptatul sarut de la Dimitri.

Despre carte:

CÂND IUBIREA ŞI GELOZIA SE CIOCNESC PE PÂRTIE, VACANŢA DE IARNĂ DEVINE SÂNGEROASĂ…

Un atac inopinat al strigoilor pune pe jar toată Academia Sf. Vladimir, care îşi trimite în grabă elevii într-o vacanţă obligatorie la schi. Dar peisajul mirific de iarnă şi staţiunea elegantă din Idaho nu oferă decât un iluzoriu sentiment de siguranţă. Cum trei dintre elevi fug din cantonament pentru a-i ataca la rândul lor pe oribilii strigoi, Rose şi Christian îşi unesc eforturile pentru a le sări în ajutor.
Numai că eroismul are preţul lui…

Traducere: Cătălin Pruteanu
ISBN: 978-973-102-265-9
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010

Comanda:
Nota:5/5
Anunțuri

Un gând despre “Recenzie „Initierea” de Richelle Mead

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s