Recenzie „Atingerea umbrei” de Richelle Mead

Receznie:

In „Atingerea umbrei” efectele intunericului pe care Rose il absoarbe de la Lissa ies la suprafata, atunci cand un grup de elevi incearca sa o atraga pe Lissa de partea lor ranind-o. Rose incepe sa ii atace pe cei din grup, pe unul(Jessie Zeklos) chiar ranindu-l serios, poate chiar omorandu-l, daca nu intervenea Dimitri. Dar pe langa aceste efecte Rose incepe sa vada si fantome, mai ales pe prietenul ei, Mason, care murise in vacanta de iarna.

Cand Dimitri intervine si o duce pe Rose departe de Jessie, o duce la o cabana aflata in padure, acolo unde lucrurile se infierbanta, amandoi, atat Rose cat si Dimitri recunoscandu-si  sentimentele unul fata de celalalt. La putin timp dupa ce ei pleaca de la cabana, fantoma lui Mason isi face aparitia, anuntandu-o pe Rose ca strigoii atatca academia. Atunci toata academia intra in panica, multi elevi-dhampiri si moroi-, dar si multi profesori, fiind luati de strigoi.

Cand gardienii pleaca in misiunea de salvare a elevilor si a profesorilor, toti sunt salvati, insa cea mai mare surpriza este reprezentata de cel care este luat….hm…prizonier. Datorita iubirii ei pentru Dimitri, Rose apeleaza la Adrian, pentru ai imprumuta bani pentru calatoria pe care urmeaza sa o faca, si pleaca de la scoala in cautarea lui, renuntand astfel la antrenamente, si la Lissa. Riscand ca de data aceasta chiar sa fie data afara din scoala.

Parerea mea despre carte si despre personaje:

O iubesc nu am ce zice. Pur si simplu nu pot sa comentez, pentru ca este o carte ge-ni-a-la! O sa aveti la sfarsit multe surprize la care sunt sigura ca nu v-ati asteptat!

Despre carte:

CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ DÂND GHES INIMII, ROSE ŞI-AR PIERDE CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ PENTRU TOTDEAUNA?

Lissa Dragomir este o prinţesă moroi, cu un rarisim dar de a stăpâni magia spiritului. Ea trebuie apărată în orice moment de strigoi (morţii vii), cei mai fioroşi vampiri. Puternicul amestec de sânge omenesc şi vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai bună prietenă a Lissei, o face să fie dhampir. Rose şi-a dedicat viaţa unei misiuni mai mult decât primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care şi-au jurat s-o facă asemeni lor.
O premoniţie întunecată încolţeşte în mintea lui Rose şi umbre fantomatice prevestesc un rău cumplit ce se apropie tot mai mult de porţile de fier ale Academiei. Strigoii strâng cercul şi cer răzbunare pentru vieţile luate de Rose. Într-o luptă mai aprigă decât cel mai înfricoşător coşmar, Rose va trebui să aleagă între viaţă, dragoste şi cele două fiinţe care contează cel mai mult pentru ea… dar oare alegerea ei înseamnă că doar unul dintre ei va supravieţui?

Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-268-0
Nr pagini: 544
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010

Comanda:
Nota: 5/5
Reclame

Un gând despre “Recenzie „Atingerea umbrei” de Richelle Mead

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s