Petrecere Zori de Zi cu ocazia ecranizarii unui nou roman al autoarei Stephenie Meyer

A patra peliculă din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, a fost lansată la nivel internaţional vineri, 18 noiembrie 2011. Fanii din România ai seriei Amurg au participat la cel mai aşteptat moment al anului. Editura RAO este iniţiatoarea „Fenomenului Amurg” în România şi a publicat seria completă de romane aparţinând autoarei Stephenie Meyer.

Saga Amurg: Zori de zi continuă celebra poveste de dragoste dintre un vampir şi o muritoare care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producţiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat cu premiul Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

Cu ocazia lansării acestui film, editura Rao le pregăteşte fanilor Amurg o surpriză. Această ecranizare este foarte importantă pentru fanii care au citit deja toate cărţile seriei şi sunt în continuă căutare de alte poveşti de dragoste cu personaje fantastice. Toţi fanii seriei Amurg sunt aşteptaţi duminică, 27 noiembrie începând cu ora 14:00 la standul editurii RAO din cadrul târgului de carte Gaudeamus (Romexpo, pavilion central).

Vom organiza un eveniment destinat fanilor seriei Amurg unde vom premia prin intermediul concursurilor devotamentul fanilor faţă de seria şi personajele care au adus în atenţia publicului din toată lumea poveştile fantasy de dragoste.

Sursa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s