DIN 1 OCTOMBRIE LEDA SPONSORIZEAZĂ 5 BLOGURI NOI

Uite că a venit momentul ca cele mai active, mai interesante şi mai implicate blog-uri în promovarea cărţilor să fie rasplătite. Şi cum altfel decât cu cele mai râvnite titluri LEDA. 
Aşadar astăzi anunţăm cu bucurie 5 blog-uri care vor fi sponsorizate de editura LEDA cu cărţi pentru recenzii şi concursuri. 

Blog-urile sunt: 

  1. http://pustoaica-scrie.blogspot.com/
  2. http://bianca2b.wordpress.com/ 
  3. http://d3sprecarti.wordpress.com/ 
  4. http://booktownlover.blogspot.com/
  5. http://myrunaa.wordpress.com/

Ordinea în care vi le-am prezentat, nu este un clasament, ci e aleatoare. Selecţia a fost făcută după următoarele criterii: promovarea cărţilor în general şi în special a celor LEDA, periodicitatea postărilor, designul blogului, numărul de postări inedite şi concursuri organizate şi cel din urmă dar cel mai important criteriu – numărul de comentarii per postare.
Alegerea câştigătorilor de azi, este rezultatul evaluării după aceste criterii a unui număr de 37 de bloguri. Cele care n-au fost selectate vor rămâne în continuare în monitorizare, fiindcă o nouă selecţie va fi organizată la începutul lui 2012.
Până atunci urmăriţi blog-urile câştigătoare pentru a putea participa la concursuri. 

 

 

Mda…pe mine sincer m-au uimit blogurile care se afla pe lista asta.

Reclame

5 gânduri despre “DIN 1 OCTOMBRIE LEDA SPONSORIZEAZĂ 5 BLOGURI NOI

  1. In ce mod te-au mirat? 😀 Sunt curioasa despre ce parere are alt blogger despre blogul meu si ultima fraza, scrisa de tine, m-a uimit intr-un mod placut si neplacut totodata. Pana la urma, blogul trebuie sa fie pe masura cititorilor 🙂

    • nu ma refeream la blogul tau.mie imi place mult blogul tau,si chiar ai meritat.doar ca dupa parerea mea,pe langa blogul tau ma asteptam sa mai fie alte bloguri care chiar merita(sa nu intelegi gresit,nu ma refer absolut deloc la blogul meu).

  2. Pai sa va zic eu :))! RRoxana, tu meritai! Si am mai spus-o! Cel de-al doilea blog, nu stiu de ce ar sponsoriza cineva un blog „lasat in paragina”! Adica, pe blogul asta nu a mai fost postat nimic de mai bine de trei luni! Al treilea, hmmm, mai bine nu! Al patrulea, sa zicem ca merita! Dar al cincilea, care era deja sponsorizat, asta deja mi se pare subiect de comedie cu mari incasari! In final, OH MY GOD!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s