Recenzie „Eclipsa” de Stephenie Meyer

Recenzie:

De data asta in cel de-al treilea volum din seria “Amurg” ne bucuram de aventurile prin care trec personajele principale.

In acest volum Bella este in pericol de moarte din cauza Victoriei si a armatei sale de vampiri.In continuare ea este prinsa intre dorinta ei de a deveni vampir,si dorinta lui Edward de a o face sotia lui,iar ea nu este de acord cu asta.

Armata Victoriei este tot mai aproape de orasul Forks,iar viata Bellei si a tatalui ei este pusa si mai mult in pericol atunci cand in casa lor intra Riley,un vampir nou din armata Victoriei.

Dusmanii sunt obligati sa devina aliati in acest volum,pentru a o proteja pe Bella.Astfel clanul Cullen si haita Quilette se unesc pentru a o proteja pe Bella de raul ce se aproprie.

Totul devine mai greu de suportat insa,atunci cand Jacob o saruta pe Bella si ii spune ca o iubeste.Aceasta il loveste si astfel isi luxeaza mana,aducand pe seama ei si mai multe glume din partea lui Emmett si a lui Jasper.

Acest volum nu este lipsit nici de povestile membrilor familiei Cullen.In acest volum aflam povestile lui Rosalie si a lui Jasper,dinainte de a se transforma in vampiri,dar si din primele lor zile ca vampiri.

Mie mi-a placut la nebunie volumul acesta mai ales scena de lupta dintre vampiri,varcolaci si nou nascuti.Dar si finalul in care Bella accepta sa fie sotia lui Edward.

Despre carte:

Eclipsa este a treia carte din seria AMURG în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan şi a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită. Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia în care se află Bella, ameninţată de Victoria şi de vampirii nou-născuţi creaţi de aceasta, îi apropie pe Edward şi pe Jack şi duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci. Bella suferă neputând răspunde dragostei lui Jack, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea – să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită. Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemărginită a lui Edward şi umanitatea vârcolacului învolburează de pasiune acest roman în care nu întâmplător personajele se regăsesc în trăirile eroilor din La răscruce de vânturi.

An aparitie: 2009
Autor: Stephenie Mayer
Categoria: Literatura Universala
Editie: cartonata
Editura: RAO
Format: 178×108
Nr. pagini: 568

Comanda:

Rao

Libris

Nota:5/5

Reclame

2 gânduri despre “Recenzie „Eclipsa” de Stephenie Meyer

  1. Nu am citit seria, dar cu siguranta trebuie sa ma apuc de ea!:) Am vazut filmele si nu pot sa spunc a sunt o mare fana Twilight, insa cartile cu siguranta ca sunt mai bune:D.

    Dee.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s